Hosting szolgáltatás

Domain regisztráció

Hazai és nemzetközi domain regisztráció, átregisztráció kedvező árakon, gyors ügyintézéi határidővel.

SSD webtárhely

Megbízható szerverparkban SSD tárhelyek gyorsabb webtárhelyek, különböző kapcitásokkal és szolgáltatásokkal.

Prémium tárhelyek

Prémium tárhelyek nagy kapacitással, akár 100 Gb tárhellyel, nagy számú látogatókat fogadó, pl. webáruházaknak.

SSL

Minden domain névhez Comodo RSA tanúsítvány jár, ezen kívül számos tanúsítványt tudunk biztosítani.

VPS

Béreljen Ön is VPS-t, hiszen nincs belépési és alapdíj sem. A megrendelését követően szinte azonnal használatba veheti.

Szerver hosting

Amennyiben a saját szerverét professzionális környezetben kívánja elhelyezni, vagy szervert bérelne, megbízható, gazdaságos és rugalmas megoldásokkal várjuk.

Hosting szolgáltatás

Partnerünk hosting szolgáltatásai közül választhat, domain regisztrációt, webtérhelyet, SSL tanúsítványt, VPS szolgáltatást és server hostingot. A legyakoribb a domain vásárlás és a webtárhely bérlése. A magyarországi domain végződések közül a .hu, .info.hu, .co.hu, .forum.hu, .shop.hu, .org.hu közül lehet választani. A nemzetközi domain végződések pedig az alábbiak, .eu, .com, .net, .info, .org, .biz, .me, .be, .us, .co.uk.

SSD tárhelyek közül mindegyik rendelkezik CPanel-el,  SSD tárhellyel, FTP csatlakozással, korlátlan adatforgalommal, Apache webszerverrel és phpMyAdmin hozzáféréssel.

A prémium tárhelyek magas rendelkezésre állást biztosítanak akár 100 GB tárhely kapacitásig, melyet prémium minőségű szerverek biztosítanak. 

A domain névhez tartozó SSL tanúsítványok közül alapértelmezetten a COMODO jár minden domain-hez, viszont ha ennél nagyobb biztonságra van szüksége, akkor a RapidSSL, GeoTrust és a Symantec tanúsítványai közül tud választani.

VPS esetén10 féle csomag közül tud választani kedvező árú szolgáltatást, amelyik leginkább megfelel igényeinek. Amennyiben szükséges, a későbbiekben újratelepítés nélkül növelheti a VPS kapacitását.

Helyezze szerverét zárható, por- és páramentes, folyamatosan hűtött környezetbe, szünetmentes áramellátással. A szerverterembe kizárólag jelenlétünk mellett lehet belépni. Nem csak rack, torony szervereit is el tudjuk helyezni.

A feltüntetett árakból 10% kedvezmény biztosítunk. A kedvezmény 2023. január 01-től visszavonásig érvényes! 

A kedvezményes megrendelésről érdeklődjön az alábbi linken keresztül: