IT szolgáltatások

Számítógép karbantartás

Számítógépét újratelepítjük, új számítógépet felkészítünk a használatra, lassú gépét karbantartjuk, felgyorsítjuk

Vírusírtás

Számítógépét, laptopját megszabadítjuk a kártevőktől, megtisztítjuk a felesleges fájloktól, vírusírtót telepítünk, beállítjuk.

Hálózat építés

Informatikai hálózat kiépítése, switch, router, Mesh eszközök telepítése, WIFI hálózat telepítése, konfigurálása

NAS telepítés

Kisvállalkozásoknak szerver helyett kis fogyasztású NAS szerver telepítését vállaljuk.

Speciális igények

Speciális informatikai igények teljesítése, pl hálózati nyomtató telepítése,. stb.

Tanácsadás

Informatikai tanácsadás számítógéppel, hálózattal, eszköz vásárlással kapcsolatban.

Informatikai szolgáltatások

Az informatikai szolgáltatások számos szolgáltatást tudunk nyújtani. 

A számítógép karbantartás elengedhetetlen a stabil és biztonságos működéshez, hiszen a frissítés hiánya lassulást, a rendszer biztonságát fenyegeti. Ezért a fontos, hogy mindig naprakész frissítéssel rendelkezzen a számítógépe. Számítógépek telepítését, beszerzését, beállítását vállaljuk.

A vírusvédelem az egyik legfontosabb védelmi szempont egy számítógép és felhasználója szempontjából. A legegyszerűbb, legolcsóbb,  vírusvédelem is nagyobb biztonságot nyújt mint a nem létező védelem. Cégünk kizárólag jogtiszta szoftverekkel dolgozik, hiszen csak így tudunk a munkánkra garanciát vállalni.

Informatikai hálózatok építése is a profilunk között szerepel, legyen szó vezetékes vagy vezeték nélkül hálózatról. Az eszközök konfigurálását, telepítését, távoli felügyelet beállítását vállaljuk. A hálózati eszközökhöz tartoznak a NAS szerverek. Olyan cégeknek ajánljuk, ahol pár darab számítógéppel dolgoznak, és szeretnénk mentéseket végezni, fájlokat megosztani, közös adatbázisokat használnak stb.

Informatikai tanácsadást vállalunk számítógép beszerzés előtt, hálózat építés előtt, felhő szolgáltatásokkal kapcsolatban illetve az informatika más területein is.