Oktatás

Természettudomány

Biológia, földrajz és informatika (digitális kultúra) tantárgyakból érettségire felkészítjük, közép- és emelt szinten is.

Egyéni, csoportos

A felkészítések egyéni és csoportos formában történnek.

Tehetséggondozás

Tehetséggondozás, versenyekre való felkészítés magas szinten.

Oktatás

A természettudományos tárgyak közül biológia, földrajz és informatika tantárgyakból vállalnak pedagógusaink különböző típusú felkészítéseket. A felkészítések formája általában csoportos, viszont alkalmazkodnak pedagógusaink az egyéni igényekhez, az egyéni időbeosztásokhoz is. A felkészítések formája lehet online, vagy személyes jelenléttel is megvalósítani. Amenyeibben elég szorgalmas vagy és önállóan tudsz tanulni, az idődet beosztani, akkor neked ajánljuk az online formát, ellenkező esetben a személyes jelenlétet. Tapasztalataink alapján a személyes oktatási forma hatékonyság szempontjából sokkal eredményesebb az online formánál.

Az informatika felkészítés területen az egyik legmeghatározóbb pont a programozás megtanulása. Ezen kívül az informatik érettségi számos szoftver használatát írja elő. Ezek közül az alábbi programok oktatását vállajuk:

Irodai szoftvercsomag

Microsoft Office, LibreOffice

Adatbázis-kezelő

MS Access,
LibreOffice Base

Grafikai alkalmazás

GIMP

Weblapkészítés

Visual Studio Code

Programozási nyelvek

Free Pascal, Python

Pedagógusaink egyetemi végzettséggel és több éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek a közoktatás minden szintjén. Sikeres érettségiző diákokat és sikeresen felvételiző, általános iskolai tanulókat tudhatnak maguk mögött. Tanáraink emelt szintű vizsgáztatásban is rendszeresen részt vesznek. Oktatási színvonaluk kiemelkedően magas.