Referenciák

Miskolci Szilágyi Dezső Általános Iskola

Az iskola vezetősége a régi elavult weblapját teljesen szerette volna átalakítattni, amelyen az iskola életét mutatják be.

A megrendelő egy komplex weboldalt szeretett volna, mely 2022-ban elkészült és átadásra került.

PB-ELECTRIC Kft.

A cég villanyszereléssel foglalkozik.

A megrendelő komplex weboldal elkészítését kérte, amelynek fejlesztése a tulajdonos kérésére jelenleg fel van függesztve.

Fenntarthatóság

A Görömbölyi Tagiskola fenntarthatóságáról szóló weblapján bemutatják az iskolai nevelés életében, hogyan van integrálva a fenntarthatóság. 

A megrendelő komplex weboldal megrendelését kérte, melynek tartalmi gondozását is vállaltuk. A weboldal 2019-ben készült el.

Görömbölyi Tagiskola

A Miskolci Szilágy Dezső Általános Iskola Görömbölyi Tagiskola vezetősége, szeretett volna egy saját weboldal, mely bemutatja az iskola életét, az intézményben folyó munkát.

A megrendelő komplex weboldal készítését kérte, melyet kérésének megfelelően 2018-ban elkészült és átadásra került.

Prompt Alapítvány

A Prompt Alapítvány célja, hogy elméleti és gyakorlati támogatást nyújtson az autizmussal élő személyek, családtagjaik és szakemberek számára, a célcsoport életminőségének javítása érdekében. Az alapítvány segítséget nyújt az autizmus megértéséhez, az autizmussal élők társadalmi beilleszkedéséhez és támogató elfogadásához.

Az oldal 2017-től üzemel.

Akjsomat Kiadó Kft.

Aksjomat Kiadó Kft. 2008. őszén alakult. Cégünk kezdettől fogva gyerekeknek szóló könyvek, kifestő- és foglalkoztatófüzetek kiadásával foglalkozik. A székhelyünk Miskolcon található, a belváros szívében. A kiadványaink megvásárolhatók az egész ország területén a könyvesboltokban, az óvodákban és a hírlapárusoknál. 

A megrendelő a meglévő webshop teljes átalakítását kérte, funkciók kibővítésével  illetve a dizájn szempontjából, mely 2009 őszére elkészült és átadásra került. Azóta is kisebb átalakításokon, módosításokon esett át az oldal, a megrendelő igénye szerint.

Bódva Völgye Tűzvédelméért Alapítvány

A Szendrői Hivatásos Tűzoltóparancsnokság épületének és eszközállományának fejlesztése, anyagi segítség nyújtás a hivatásuk teljesítése során életét vesztő, esetlegesen sérülést szenvedő tűzoltók és családtagjai számára, a hivatásos tűzoltók rekreációját segítő stb. tevékenységek céljából jött létre.

A megrendelő komplex weboldal készítését kérte, melyet kérésének megfelelően 2014-ben elkészült és átadásra került.

Bet Art jóga

A vállalkozás jóga oktatással foglalkozik, amely különböző csoportoknak és helyszíneken tart jóga órákat.

A megrendelő komplex weboldal építését, közösségi oldalakon való megjelenést és keresőoptimalizálást rendelt meg, amit 2018-ban elkészítettünk. A vállalkozás 2020-ban megszűnt.