Webes szolgáltatások

SSL kompatibilis

Minden weboldal csomaghoz, ingyenes SSL telepítést biztosítunk és beállítunk.

Responsive weboldal

Minden weboldalunk 100%-ban mobil eszközökre vannak optimalizálva,

SEO

A weboldalainkon keresőbarát optimalizálást végzünk.

Google analítika

A weboldalak látogatottságát, a Google analitikai programján keresztül tudja folyamatosan figyelni.

Admin felület

Weboldalához, kérés esetén adminisztrációs felületet biztosítunk, így saját meg is tudja mendzselni az oldalát.

Egyedi szoftverek

Kérésének megfelelően egyedi, webes szoftver készítünk.

Legyen saját weblapja vagy webshopja.

Bármelyiket is szeretné, mi elkészítjük Önnek.

Mielőtt belevágna, és felhívna weboldal készítés vagy webáruház készítés miatt, gondolja végig mit is szeretne. Érdemes átgondolni és összeírni weboldal készítés előtt, hogy:

  • személyes, bemutatkozó weboldal
  • céges weboldal
  • katalógus rendszerű weboldal vagy webáruházat szeretne rendelni

Személy vagy bemutatkozó weboldal készítés esetén mutassa be cége tevekénységét, eredményeit, szolgáltatásukat, hogy minél szélesebb körben ismerjék meg vállalkozásának hírnevét. A bemutatkozó oldal lehet egy landing page, ami egyetlen oldalból áll, többféle strukturált tartalommal. A menüpontok úgy vannak kialakítva, hogy az oldalról nem lehet elnavigálni, csak az oldal adott pontjára ugrani.

Kinek ajánljuk?

Magánszemélyeknek, kezdő-  és kisvállalkozásoknak, akik már szeretnének az internet világában jelen lenni, de még nem termelnek annyi profitot a cégük, hogy egy professzionálisabb weboldal ára hamar megtérüljön.

Céges weboldal készítés esetén már egy komplexebb, letisztult webes felületről beszélünk. Ezen a területen olyan weboldalt készítünk, ami a weboldal strukturálását tekintve, több aloldallal rendelkezik, bővebb információt tartalmaznak, esetleg blogot vezetnek, önállóan tudja menedzselni, kapcsolati űrlapot, hírlevelet tartalmaz, közösségi oldalt ágyazunk be.

Termék katalógus készítést azoknak ajánljuk, akik a termékeiket katalógusként szeretnék megjeleníteni és nem az internet árulni, webshopban. Ebben az esetben a weboldal készítés hasonló módon történik, mint a webáruház készítés, kosár funkció nélkül.

webshop

 

Amennyiben szeretné a termékét értékesíteni az interneten, abban az esetben, webáruház készítés miatt vegye fel velünk a kapcsolatot. Weboldal készítés és a webáruház készítés folyamata és kivitelezési ideje nagyban eltér egymástól. Még webáruház esetében komplexebb dologról beszélünk, addig a weblapnál  a kivitelezés folyamata jóval egyszerűbb.